A CSAPAT

Dr. Nagy Czirok Gábor - vezető állatorvos

1986-ban kapott diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Kezdetben, egy biológiai laboratóriumban dolgozott, de már ebben az időben is besegített egy kollégának az akkor induló kisállatpraxisába. Saját lábra 1993-ban állt, amikor két állatorvos barátjával közös vállalkozásban alapított rendelőt (Triovet Állatklinika). 2000-ben belső viták miatt véget ért a társulás, ekkor alapította immár egyedül a Biovet Állatorvosi Rendelőt.
A munka mellett az évek során folyamatosan látogatta a szakmai rendezvényeket, kongresszusokat, igyekezvén lépést tartani a szakma fejlődésével. Ezzel együtt úgy érezte, nem árt felfrissíteni, bővíteni és rendszerbe foglalni az ismeretanyagot, ezért elvégezte a Szent István Egyetem Állatorvosi-karán indított ultrahang diagnosztikai tanfolyamokat (hasi, szív, doppler) és egy három éves posztgraduális továbbképzést. 2006 óta kisállatgyógyász szakállatorvos.

Dr.Bak Orsolya - klinikus állatorvos

2012-ben diplomázott a SZIE Állatorvosi-karán. Először egy állatpatikában helyezkedett el, 2012 őszétől dolgozik a Rendelőben. 2012-ben egy hónapot töltött Hollandiában, az utrechti állatorvosi egyetem klinikáin tapasztalatot gyűjtve az ottani gyógyító munkáról. Szabad idejében szívesen járja a természetet, madarászik.

Dr. Bóna Márta - klinikus állatorvos

2011 óta állatorvos doktor. 2010-ben 3 hónapot töltött Belgiumban, a genti Állatorvosi Egyetemen. 2013 tavasza óta dolgozik a Biovet Állatgyógyászati Központban.
Görög Nikoletta - állatorvosi asszisztens

1999-ben oklevelet szerzett a Török János Mezőgazdasági Szakközépiskolában. Végzettsége alapján állategészségügyi technikus. 2004-ig a SZIE ÁTTK Belgyógyászati Tanszék és Klinika asszisztense, ezután csatlakozik a Biovet csapatához. Mára nélkülözhetetlen segítséggé vált az állatok vizsgálatakor, a műtétek előkészítésénél. Ha kell, a kisállat-felszerelés boltban eladóként munkálkodik, vagy a műtőt rakja rendbe.

Kaufmann Edit
- állatorvosi asszisztens

2013 tavasza óta segíti a Központ munkáját.


Györgydeák Yvette - okleveles kutyakozmetikus

1995-ben kapott kutyakozmetikus oklevelet. 1996 óta dolgozik a rendelőhöz tartozó kutyakozmetikában. Főleg kis- és közepes testű kutyák és macskák szépészeti ellátásával foglalkozik.